.

Nak Tak Kalau Saya Ajar Anda Step by Step Untuk Dapatkan 100 Pips Hingga 400 Pips Sebulan?

Dengan 100 – 400 Pips, Anda Mampu Menjana RM4,000 Hingga RM16,000 Sebulan!

Author

Rizal AhmadCo-Founder Ilham Trader network & CEO at Creative Connect

Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera.

Penglibatan saya dalam dunia forex trader sejak 2007, di mana pada masa itu kelas-kelas forex mencecah ribuan ringgit.

Mungkin ramai yang yang mencari ilmu-ilmu tentang forex telah berjumpa dengan blog saya (itradernet.com).

Di sana saya banyak kongsikan pembelajaran tentang asas dan cara untuk trade dan analysis analysis terkini sesetengah potential pair. Untuk yang belum tahu, blog tersebut telah wujud pada 2012 lagi.

Saya Perkenalkan FOREXCLUSIVE – Trading Course

FOREXCLUSIVE Trading Course – adalah video tutorial Step by Step dari asas hingga beberapa TEKNIK KILLER yang saya dedahkan.

Video-video tutorial ini terdapat di dalam Membership Area. Hanya anda sahaja yang yang dapat access ruangan ini.

Terdapat 10 Chapter dalam FOREXCLUSIVE 

Trading Course ini

Jika anda lihat 4 teknik saya kongsikan dalam FOREXCLUSIVE ini..kenapa saya tak ajarkan 1-2 teknik jer?

Ini kerana saya nak anda belajar sebanyak mungkin teknik samada dengan saya ataupun dengan rakan-rakan anda yang lain…sebab…sampai suatu masa anda akan jumpa 1 teknik yang sesuai dengan character, masa dan keadaan anda.

JADI SEKARANG MACAMANA?

DAH TAK SABAR NAK DAPATKAN 

FOREXCLUSIVE Trading Course NI?

FOREXCLUSIVE Trading Course saya hasilkan sendiri. Pengalaman semenjak 2007 dan telah beribu saya habiskan untuk belajar segala teknik. Teknik-teknik yang terdapat dalam kursus ini adalah olahan supaya sesuai dengan waktu market di Malaysia.

Berapa nilai yang anda sanggup bayar untuk ilmu yang boleh mengubah nasib anda dalam bidang forex ini?

Berapa pelaburan yang sanggup anda keluarkan untuk FOREXCLUSIVE Trading Course ini?

Dan berapa nilai yang saya perlu letakkan dengan mengira kos sepanjang pembelajaran forex selama ini dan masa yang telah saya habiskan untuk menghasilkan kursus ini?

Saya akan letakkan harga sekadar komitmen dan masa yang saya gunakan dan juga kesungguhan untuk sesiapa yang betul-betul ingin berjaya dalam perniagaan ini.

RM300

Tapi apa kata saya berikan OFFER TERHAD untuk sekali je pada anda…

Sehingga Raya Ketiga 17 Jun 2018 saya buka harga pada..

RM100 SAHAJA

MAAF OFFER INI TELAH TAMAT

Ramai yang mengeluh kerana dapat iklan selepas offer kami yang pertama RM100 sebelum ni.

Jadi kami membuka peluang selama 10 hari sahaja untuk DISKAUN 70%

RM100 SAHAJA

OFFER INI telah tamat pada 1 August 2018 pada jam 11.59am!

TAWARAN INI 6 HARI SAJA TAU!

TUNGGU!!..Ada lagi offer yang saya nak bagi ni…

Untuk 10 terawal yang dapatkan FOREXCLUSIVE Trading Course..Anda akan dapat Teknik Part Time Trader yang bernilai RM100 PERCUMA!!

So, macamana dengan offer-offer yang saya berikan ni..Menarik Tak?

Jangan buang masa lagi..Ambil tindakan sekarang juga untuk dapatkan FOREXCLUSIVE Trading Course ni

Sebarang pertanyaan anda boleh email: admin@itradernet.com @ whatsapp: 013-9728959

So, anda tunggu apa lagi?